Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora svakog pjevača

U panici zaboravila riječi himne, a ni s melodijom nije bila na ti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinari su naknadno doznali da djevojka nije profesionalna pjevačica, dok su organizatori odgovorili da su je omele tehničke poteškoće.

Kristina Žmuckaja, mlada pjevačica kojoj je pripala čast da otpjeva rusku himnu uoči nedjeljnog finalnog dvoboja Svjetskoga kupa u kojem su snage odmjerili ruski i švedski hokejaši, nastup je nažalost završila u suzama jer je pošlo naopako sve što je naopako moglo poći.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Nesretna je djevojka zaboravila riječi, a nažalost ni s melodijom državne himne nije imala puno više sreće što je pojedine gledatelje u dvorani u Sandvikenu nagnalo da glasno negoduju. 

Švedski su novinari naknadno otkrili da Žmuckaja uopće nije profesionalna pjevačica već djevojka koja tek uzima satove pjevanja, pa su uz ruske kolege s pravom uputili upit organizacijskome odboru turnira zašto je izbor pao baš na nju.

Konkretan odgovor nisu dobili, ali je zato rečeno da Žmuckaja tijekom probi nije imala problema. Nespretnu su izvedbu pokušali opravdati objašnjenjem da je glazbena podloga zapinjala, odnosno da se djevojka nije mogla čuti u slušalicama, što je naposljetku kod nje izazvalo paniku.

Žmuckaja je po odlasku s leda navodno gorko zaplakala, no večer je ipak zaključila uz jednu doista lijepu uspomenu. Naime, ruski su se hokejaši iskazali kao pravi kavaliri, te su se redom potpisali na zastavu koju su joj potom predali kako bi joj izvukli osmijeh na lice.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene