Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljetno osvježenje iz Delimana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li i vi jedna od onih mama koju djeca uvijek vuku za rukav jer žele nešto slatko ili pak izbjegavajte kupovne slatkiše jer želite da se vi i vaša obitelj hrane zdravije?

Uz Delimano aparat za sladoled moći ćete pripremati domaći sladoled, sorbet ili smrznuti jogurt od sastojaka koje sami izaberete. Budite bezbrižni i razveselite cijelu obitelj zdravim i slatkim osvježenjima iz vlastite kuhinje.

Priprema smrznutih slastica u Delimano aparatu za sladoled brza je, jednostavna i sigurna pa vam u kreiranju originalnih okusa mogu pomoći i djeca. Dovoljno je preko noći ostaviti zdjelu za miksanje u zamrzivaču i sljedeći dan u nju samo ubaciti željene sastojke.

Dopustite klincima da budu kreativni i pripreme sladoled po svom ukusu. Sve je gotovo za manje od sat vremena, a obiteljska porcija od 1 litre osigurat će da sladoleda bude dovoljno za sve.

Priuštite svojoj obitelji i gostima slasna ljetna osvježenja. Sladoledi, smrznuti jogurti i sorbeti iz Delimano aparata za sladoled odlično su rješenje za dječje rođendane i obiteljska druženja. Kreirajte originalne kombinacije okusa i sastojaka - zrelo voće, jogurt, čokolada, tostirani lješnjaci... mogućnosti je bezbroj.

Uz Delimano aparat za sladoled, kupovni sladoled za vas će postati prošlost!
Iskoristite posebnu, ljetnu ponudu u kojoj vam uz kupnju aparata za sladoled po cijeni od 297 kn darujemo kalupe za sladoled.

Više informacija pronađite ovdje.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene