Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagač ili zlostavljač?

On je najomraženiji muškarac na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Julien Blanc je nedavno pokrenuo hashtag na Twitteru 'ChokingGirlsAroundTheWorld' gdje objavljuje fotografije sebe kako 'davi' različite žene.

Julien Blanc, 25-godišnjak iz Kalifornije, vjerojatno je prvi u povijesti kojemu je Velika Britanija odbila dati vizu zbog seksizma.

Bavi se održavanjem radionica na kojima muškarce uči kako da ženu odvedu u krevet, ali metode su mu nasilne i svode se na manipulaciju i psihičko zlostavljanje. Neki smatraju da čak promovira silovanje, a na internetu je skupljeno 150 tisuća potpisa protiv toga da dobije vizu, piše Business Insider.

Blanc je nedavno pokrenuo hashtag na Twitteru 'ChokingGirlsAroundTheWorld' gdje objavljuje fotografije sebe kako 'davi' različite žene.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Skandal zbog seksizma: Na TV kvizu ustvrdili da je ženin posao kuhanje i čišćenje!

U intervjuu za CNN Blanc je sebe opisao kao 'najomraženijeg muškarca na svijetu' te se ispričao za sve kazavši da je 'davljenje žena bilo samo grozan pokušaj humora i da je izdvojeno iz konteksta'.

Radionice inače naplaćuje 2000 dolara ili oko 12 tisuća kuna, a ima i stranicu Pimping my game.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene