Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ovo nikad nisam vidio'

Kirurg mislio da iz pacijenta vadi plastični čep, a kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest zlatnih poluga izvađeno je iz želuca jednog biznismena. Ovu nevjerojatnu priču ispričao je kirurg koji ga je liječio.

63-godišnjak zaprimljen je u bolnicu nakon što se žalio na povraćanje i poteškoće u disanju. Doktoru koji ga je zaprimio rekao je kako je u žaru svađe sa svojom ženom progutao čep od boce.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Pacijent je podvrgnut operaciji, no kada su ga kirurzi otvorili, umjesto čepa od boce, u njegovom su tijelu pronašli zlatne poluge koje su težile oko 400 grama.  Liječnici koji su sudjelovali na toj operaciji ispričali su za BBC kako su lokalne vlasti i policija ispitali biznismena te zaplijenili pronađeno zlato.

Dr. CS Ramachandran, kirurg u Delhi's Sir Ganga Ram bolnici, rekao je kako nikada u cijeloj svojoj karijeri nije vidio ovakav slučaj, a bilo je mnogo bizarnosti - priznao je.

VIDEO U obiteljskom autu otkriven tajni odjeljak pun zlatnih poluga

'Ovo je prvi put da sam izvadio zlatne poluge iz pacijentove utrobe. Sjećam se slučaja kada sam izvadio kamen težine jednog kilograma iz pacijentovog mjehura, ali nikada nisam ni mislio da ću u čovjekovoj utrobi pronaći zlato', rekao je. Dodao je kako je operacija trajala tri sata te da je bila vrlo zahtjevna, osobito zbog pacijentovih godina.

Prošle godine indijska vlada povećala je uvozne carine na zlato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene