Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinica u imenik za reakciju

Veće dijete od djece: Odrasli natjecatelj poludio zbog poraza od troje klinaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da poraz prihvati kao muškarac i poželi mališanima sreću u nastavku turnira, natjecatelj je priredio scenu ispred kamera.

Gledatelji koji su u nedjelju uživali u novome nastavku Robot Warsa, showa u robotici koji prikazuje postaja BBC, ostali su neugodno iznenađeni reakcijom odraslog natjecatelja kojem su poraz nanijeli osnovnoškolci.

Pročitajte i ovo Nagrađeni FER-ovci - 4 Sati rada urodili su plodom Tim zagrebačkog fakulteta pobijedio na prestižnom natjecanju: Otkrili o kakvoj inovaciji je riječ PR oglas Završen prvi krug natjecanja METRO Junior Top Chef

Umjesto da mališanima čestita i poželi sreću u nastavku turnira, baš kao što su to redom učinili ostali članovi njegove momčadi, taj se čovjek ponio poput razmaženog djeteta i izjurio iz studija.

Istina, naknadno je pojasnio da su bijes u njemu izazvali suigrači jer su uoči presudnog meča petljali po već izvrsno napravljenom robotu, ali je većina svejedno ostala mišljenja da je barem ispred kamera poraz trebao prihvatiti kao muškarac.

Pogledajte u nastavku reakciju koja je nedugo po prikazivanju epizode postala hit na društvenim mrežama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene