Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kap koja je prelila čašu

FOTO Goli turisti izazvali zgražanje na ulicama, mještani potpisuju peticiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada turisti podivljaju, mještani se pobune.

Nakon što je na ulicama Barcelone i golotinja postala svakodnevni prizor, mještani su se pobunili, piše The Guardian

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Barceloni (Foto: AFP) festival La Mercé VIDEO Ulično slavlje 40.000 mladih izmaklo kontroli: Ozlijeđene 43 osobe, 20 uhićenih te je prijavljen slučaj seksualnog napastovanja Slika nije dostupna GODIŠNJI, MORE... Ovo se ne viđa često: Visoke temperature opustošile hrvatsku metropolu, pogledajte galeriju

Slike trojice potpuno golih Talijana, koji samo dlanovima pokrivaju najintimnija područja, preplavile su španjolske medije i društvene mreže. Po antiknoj ribarskoj ulici La Barceloneta tako su šetali puna tri sata, a obavili su i kupnju u supermarketu. Mještanima, koji su ih promatrali u čudu, to je bila kap koja je prelila čašu.

Porastom masovnog turizma, među stanovnicima Barcelone raste i samo nezadovljstvo njime. Dok policija bilježi sve veći broj pritužbi mještana zbog bučnih i pijanih turista, stanovnici La Barcelonete organizirali su se i sakupljaju potpise u sklopu peticije kojom apeliraju na lokalne vlast da dosljednije obavljaju svoj posao kako se slične epizode s turistima ne bi više ponavljale.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene