Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiva priča

FOTO Nevjerojatna sudbina psa paraplegičara Lea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psa paraplegičara je na jednoj plaži na Tajlandu ugledala djevojka iz Kanade koja je ondje bila na odmoru. I jednostavno ga nije mogla ostaviti...

Meagan Penman je na jednoj prekrasnoj plaži na Tajlandu ugledala Lea, psa paraplegičara. Toliko ju je raznježio svojim tužnim pogledom i borbom za život da ga jednostavno, kaže, nije mogla tek tako napustiti.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" Ilustracija Kanada u problemu Ne znaju kako riješiti stambenu krizu pa su odlučili smanjiti broj međunarodnih studenata

Leo je imao slomljenu kralježnicu i onako izgladnjeo preživio bi još kratko vrijeme.

Meagan je odmah potražila lokalna skloništa za životinje, no Lea nigdje nisu htjeli ni mogli primiti. Preostala je zadnja opcija - odvesti Lea u daleku Kanadu.  Nije toplo kao na Tajlandu, no Meagan je znala da će mu osigurati topao dom i brigu.

FOTO - UŽAS U ŠUMI: Ovo je bila posljednja fotografija studenta informatike

Preko interneta je pokrenula akciju prikupljanja sredstava da ga uspije prebaciti u Kanadu i to joj je na kraju uspjelo. Leo je imao i veliku potporu na Facebook stranici.

Leo je sada kod Jamie, u Sarnii (Ontario) koja se brine za njega. A putem interneta prikupljen je i novac za posebna pseća invalidska kolica. Leo je sada sretan pas.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene