Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smetao mu njezin trbuh

Dečko joj rekao da je predebela za seks. Evo kako je reagirala!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pažnje joj, kaže Paige, danas ne nedostaje.

Djevojka, nakon što joj je dečko rekao da je predebela za seks, izgubila je 82 kilograma i kaže da se nikad nije osjećala bolje. Prije nego što je počela gubiti kilograme, prekinula je s dečkom.

Pročitajte i ovo Problem pretilosti - 2 Zabrinjavajući podaci Svako treće dijete prekomjerne je tjelesne težine: Ako Hrvatska nešto ne poduzme, očekivani životni vijek djece znatno će se skratiti Stockholm Diet STOCKHOLM DIET Adrian je poslušao ovaj neobični savjet i izgubio dodatnih 21 kg!

Paige Way (22) iz Velike Britanije nekoć je imala 146 kilograma, a sredinom prošle godine jedna noć u hotelu s bivšim dečkom promijenila joj je život. naime, on joj je rekao da se ne mogu seksati jer mu smeta njezin trbuh. Otad je Way krenula na dijetu te je u međuvremenu smanjila konfekcijski broj s 28 na 12 po britanskim mjerama.

"Bilo je potpuno strašno kad mi je dečko rekao da mu moj trbuh smeta, ali me to poguralo da napokon učinim nešto po pitanju svoje težine", rekla je Way.

Ona je godinama uživala u sendvičima, kolačima i čokoladi te bila redoviti posjetitelj McDonaldsa, gdje bi dnevno pojela dva burger menija s krumpirićima te nakon toga sve začinila McFlurryjem i velikim milkshakeom.

U ožujku 2013. godine liječnici su je dijagnosticirali kao "morbidno pretilu", kako prenosi Daily Mirror. Rekli su joj da joj prijeti i rani infarkt te da će joj poispadati zubi ako se ne ostavi gaziranog pića.

"Bila sam u potpunosti uplašena. Duboko u sebi sam znala da mi zdravlje pati zbog težine, ali sam to uvijek pokušala zanijekati", kaže 22-godišnja Way.

Danas ona ima svega 63 kilograma i tvrdi da joj je gubitak kilograma u potpunosti promijenio život te da žali što to nije i prije učinila. Dodaje, međutim, da ju je transformacija koštala gubitka prijatelja, koji su postali ljubomorni na to što im krade pažnju svojim novim izgledom.

"Šteta što ne mogu biti sretni zbog mene, ali sad barem znam tko su mi pravi prijatelji", rekla je na kraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene