Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno uhvaćena

Muž na internetu objavljivao UŽIVO kako ga žena vara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svoj užas - doznao je svašta!

Jedan oženjeni muškarac prošlog vikenda 'zapalio' je društvenu mrežu Reddit kada je u realnom vremenu objavljivao saznanja o tome kako ga žena vara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Slika nije dostupna Zbogom, lažljivice Nevjernu djevojku za rođendan iznenadio prigodnim 'poklonom'

U opsežnom tekstu najprije je napisao kako je saznao da ga žena vara, potom je unajmio privatnog detektiva da je prati, a usput je saznao da i njegova šogorica vara njegovog brata.

Tri dana pisao je sve što se događa, a tekst je objavio i Huffington Post.

'Moja supruga Jenny i ja smo u braku osam godina. Kad smo se upoznali imali smo 22 i oboje smo diplomirali. Bilo je super do sada. Jedno drugom smo dali lozinke telefona i emailova.
Jenny je jutros spavala i moj brat joj je poslao poruku. Supruga mog brata, Carly i Jenny su planirale otići na izlet van grada, dok smo brat, ja i nekolicina prijatelja htjeli gledati nogomet. Moj brat je u poruci tražio da pošalje Carly poruku jer je njoj telefon upao u WC.

Odlučio sam na to odgovoriti nešto glupo i smiješno, pa sam otvorio prethodne poruke. Druga prepiska po redu bila je s nekim tipom koji se zove Zack. Nisam znao tko je, ali posljednje što joj je poslao bio je znak srca.

Na moj užas tamo se nalazila eksplicitna seksualna rasprava o tome što je on htio raditi Jenny kad bi ona došla u njegov krevet. Pronašao sam i nekoliko zajedničkih golih fotografija. Većina je poslana između jedan i četiri ujutro.  Shvatio sam da me žena vara. Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da je to kraj našeg braka.'

Angažirao je odvjetnika za razvode te privatnog detektiva koji je trebao istražiti gdje će Jenny i Carly provesti vikend, odnosno s kime.

Jenny se, očekivano, našla sa Zackom, ali i Carly se našla s nekim u hotelu. Tada je prevareni suprug počeo redditovce u realnom vremenu izvještavati u kratkim crtama što se događa.

Kakva osveta za nevjeru - Čak ju je i zamotala!

'Stigle su u hotel. Zack, Jenny i stranac su ušli u hotel, a Carly je već negdje unutra. Stranac je vjerojatno osoba s kojom se Carly upustila u preljub, pretpostavljam. On izgleda kao prosječan tip, iako je prilično nizak. Ne razumijem kako ih detektiv uspijeva pratiti, a da ne izgleda sumnjivo.

U redu, dakle svi su u hotelu i nešto rade, vjerojatno se seksaju. Pomisao na moju ženu sa drugim tipom me tjera na povraćanje, ali nekako se nosim s tim. Nema načina da moj detektiv ode na kat hotela i pokuša da saznati što se događa. Ostat će pred hotelom još nekoliko sati'.
Stvari su se dodatno zakomplicirale kad je prevareni suprug odlučio kazati svom, isto tako prevarenom bratu, što se događa. Njih dvojica su potom odlučili pitati svoje supruge što se događa.

'Iz onoga što su mi rekle, Jenny je spavala s tipom, a Carly nije, iako je namjeravala. Ne znam u što da vjerujem. Jenny me je zagrlila i zaplakala, uništila mi je majicu. Carly je plakala, ali nije ni prišla svom suprugu.

Moj brat je na licu imao izraz olakšanja, ali i ljutnje. Nekih 15 minuta vikao je na njih zbog laganja, potom i koliko su nas povrijedile, a one su još malo plakale. Ja sam bio bijesan. Mislio sam da imamo odličan odnos, nikad nije pokazala da bi ju zanimali drugi muškarci.

Pitao sam je koliko dugo ovo traje i kako su se ona i taj Zack upoznali. Rekla mi je prije nekoliko tjedana. Bio sam slomljen, ali mi je jasno da je to nešto što je ona željela. Spavati s drugim muškarcima. I to je u redu, samo ne dok je sa mnom. I zato nastavljam s brakorazvodnom parnicom', zaključio je prevareni suprug.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene