Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječačić pao u kavez

ŠOKANTNIH 10 MINUTA Gorila od 180 kg vukao dječačića dok je ovaj vrištao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici zoološkog vrta u Cincinnatiju, na istoku SAD-a, morali su usmrtiti gorilu u subotu nakon što je 3-godišnji dječak pao u njegov ograđeni prostor, objavila je uprava.

Dijete se popelo preko ograde u prostor gdje se nalazio primat te palo u jarak, objasnio je novinarima direktor zoološkog vrta Thane Maynard.

Pročitajte i ovo Beba alpaka - 1 Atrakcija za posjetitelje Veliko veselje na istoku Hrvatske: ''Na svijet je došla predivna pahuljica" Medvjedica Eta Stigla kao mladunče VIDEO Novi zagrebački dom za medvjedicu čija je mama uginula u naletu vlaka: "Obožava sočne cikle i kruške"

Harambe, mužjak gorile star 17 godina i težak više od 180 kilograma, "sišao je i uhvatio ga", po direktoru ZOO-a u kojemu se nalazi jedanaest predstavnika te vrste.

Veliki majmun potom je vukao uokolo po svojem prostoru dječaka koji je vrištao, po svjedocima koje su intervjuirali lokalni mediji, prije nego je interventna ekipa pucala u gorilu, usmrtivši ga otprilike 10 minuta nakon što je dječak ušao u ograđeni prostor.

Opće je poznata činjenica da su gorile izuzetno snažne životinje, a većina se znanstvenika slaže da su u odnosu na odraslog muškarca jače otprilike šest puta.

Dječak je hospitaliziran zbog ozljeda, ali mu život nije u opasnosti, po medijima koji citiraju policiju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene