Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oskudno odjevena

Užasnula se kada je otkrila što joj je napravio netko od 'prijatelja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena bila užasnuta nakon što je otkrila da se njezine Facebook slike koriste na websiteu za spajanje ljudi.

Britanka Verity Cook (28) bila je šokirana kada joj je prijatelj poslao link na profil Vicki na websiteu za spajanje ljubavnih parova, 'Mnogo Ribe', koji je koristio pet njezinih fotografija, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vrijede 51.000 eura Srbin ukrao Picassove slike, prodao ih za 150 eura, a onda plakao na sudu: "Mislili smo da su kopije" Slika nije dostupna "Skupljamo dokaze za ubojstva" Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača

Lažni profil bio je za ženu koja tvrdi da je bivši model koji traži dečke. Verity je bila šokirana kada je vidjela da profil koristi fotografije na kojima je odjevena prilično oskudno.

Ukradene fotografije bile su objavljene samo na njezinoj privatnoj Facebook stranici, što znači da ih je uzeo netko od 'prijatelja'.

FOTO Lažni prosjaci: Dok 'rade' glume invalide, a poslije koriste iPhone

'To mora da je netko koga imam za Facebook prijatelja, ali nemam pojma tko, jer imam više od 2.000 prijatelja. Bila sam ljuta kada sam vidjela da su na profilu napisali da volim dečke koji su 'obješeni'. To je odvratno', komentirala je Verity čiji je identitet očito ukraden.

Na profilu još stoji: 'Ja sam Vicki iz Yorka, volim noći i noćne izlaske i volim obješene dečke LOL. Ponekad radim kao model. Ostavite mi poruku.'

'Nitko mi se ne želi osvetiti, jer da je tako, napisali bi moje pravo ime. Samo se pitam što će učiniti osoba koja stoji iza profila, kada se uživo sastane s nekim tko misli da ona ovako izgleda. Možda je debeljuškasta i uopće ne sliči meni', kaže Verity.

Profil je u međuvremenu uklonjen sa stranice. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene