Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez kaznene prijave

VIDEO Šokantan trenutak u kojem vozač gazi prosvjednicu i vuče je pod kotačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani vozač snimljen je kako se vozilom zalijeće kroz mnoštvo prosvjednika te kako je pregazio jednu prosvjednicu i vuče je pod prednjim kotačem.

Šokantna snimka stiže iz Minnesote, gdje je vozač prolazio kroz prosvjednike na ulici, no kad mu se nisu htjeli maknuti, odlučio se na najgori mogući potez te je autom krenuo na njih i pregazio jednu prosvjednicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokazala što zna Prizemljila helikopter i uzela pušku u ruke - ovako to radi Kolinda Grabar Kitarović Slika nije dostupna Tajna 'Đavoljeg čajnika' PRIRODNI MISTERIJ Rijeka koja nestaje stoljećima intrigira svijet

Ostali prosvjednici brzo su pohitali u pomoć unesrećenoj ženi te su opkolili automobil i vozača, no ovaj se nije dao smesti te je nakon dvije tri sekunde opet krenuo i umalo pregazio još nekoliko prosvjednika.

Nemiri se šire SAD-om nakon oslobađanja policajca iz Fergusona

Nedaleko od mjesta događaja zaustavila ga je policija, ali protiv njega nije podnesena nikakva prijava, dok je ozlijeđena žena završila u bolnici, s na sreću lakšim ozljedama, prenosi Daily Mail.

Prosvjedi u Minnesoti pokrenuti su dan nakon odluke američkog suda da policajac Darren Wilson neće odgovoarati za ubojstvo afroameričkog mladića Michaela Browna.

I u drugim američkim gradovima, uključujući New York, Atlantu i Los Angeles, prosvjedi traju već dva dana. Na desetine osoba dosad je uhićeno u tim prosvjedima, uključujući 24 uhićenih u Bostonu, 21 u Atlanti i dvoje u New Yorku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene