Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužena za zlostavljanje

VIDEO Okrutna dadilja uhvaćena na djelu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnjakinja koja je fizički zlostavljala dijete koje je čuvala naći će se pred sudom.

Jedna je majka iz Los Angelesa u potrazi za dobrom dadiljom svojim jednogodišnjim blizankama zaposlila 34-godišnju Danu Cash.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Provjerila je njen dosje koji je bio čist kao suza, kao i povratne informacije o dadiljama na stranici care.com. Čak ju je prvo uzela i na probni rok. 'Bila je jako dobra na probnom roku. Dobra je bila i s mojom starijom djecu', rekla je majka koja želi ostati anonimna.

No, kad joj je 8-godišnji sin rekao da je vidio kako Dana udara blizanke odlučila je pregledati zapis nadzorne kamere u svom stanu.

U autu na 32°C ostavila djecu - 'Vrištali su uplakani i znojni, crvenih lica'

Provela je sate i sate pretražujući video materijal. U početku se činilo kako dadilja grli i pazi djecu, no u jednom trenutku je pukla.

Jednoj je djevojčici stavila ruku preko usta i počela je nasilno i nekontrolirano tresti.

Sve je to zabilježeno kamerom i ta će snimka biti glavni dokaz u postupku koji je državno tužiteljstvo podiglo protiv 35-godišnjakinje, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene