Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao u hororu

JEZIVO DRUŽENJE Spontano se fotografirali, pa kasnije vidjeli da nisu bili sami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikad nije istraženo o čemu se zapravo radi.

Kao scenarij iz nekog američkog horor filma - tako se nekako može opisati priča koju je Natasha Oliver iz Wema sa svojim prijateljima doživjela prije pet godina tijekom druženja, donosi Mirror.co.uk. Na svom je Facebook profilu 22-godišnjakinja opisala kako su tada u skupini nakon jedne utakmice otišli do obližnje livade da bi se još malo družili, i pri tome su se nekoliko puta fotografirali kamerom.

Nakon nekog vremena fotografije su izrađene i netko iz skupine je primijetio da se na jednoj na prozoru vidi kako netko stoji na prozoru u zgradi iza njih, a oblik liči na ženu s djetetom u ruci koja ih promatra.

VIDEO 'Čuli smo da netko hoda po stepenicama, a stepenica nigdje nije bilo'

I danas se naježe kada vide fotografije, a zbog svega su se vratili kod iste zgrade provjeriti ne živi li možda netko zaista tu i da su sve samo umislili. Otkrili su da je zgrada u kvartu koji se u to vrijeme tek gradio, i nitko tamo nije još živio, a i na fotografiji je vidljivo kako su još uvijek postavljene skele i da nema prozora.

Zbog svega su uvjereni da se radi o duhu, iako je i ranije pokazano kako u su se u istom gradu fotografije s navodnim duhovima iz prošlosti pokazale lažnima. No, kao i sa svim 'misterioznim pojavama', ljudi u lokalnom mjestu uvijek imaju legende s kojima ih povežu, pa će i ova sve dok netko ne istraži fenomen s fotografije vjerojatno ostati jedna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene