Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno

Škole kao zvjerinjak: Učenik profesorici na glavu nabio koš za smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda da doista ima istine u tvrdnji da je iz generacije u generaciju sve manje poštovanja prema profesorima.

Sukoba profesora s problematičnim učenicima je uvijek bilo i bit će, ali da očito ima istine u tvrdnji kako je iz generacije u generaciju sve manje poštovanje prema prosvjetnim radnicima, svjedoči i sljedeća snimka koja je u ponedjeljak postala popularna na ruskim društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Vatrogasci, ilustracija Neugodan miris Nije ni plin ni dječji nestašluk? Policija otkrila što se dogodilo u školi koja je hitno evakuirana

Premda nije rečeno gdje je i kada zabilježena, snimka prikazuje muke jedne profesorice s grupom učenika na satu, odnosno mladića kojemu se iz zabave učinilo zgodnim profesorici staviti koš za smeće na glavu.

Do čega smo došli: Otpustili šeficu kuhinje jer je hranila siromašne i gladne učenike

Isti je mladić potom gospođi govorom tijela dao do znanja da se spreman s njom i fizički sukobiti ukoliko ga nastavi napadati, a da cijeli prizor bude baš kao iz džungle, pobrinuo se njegov kolega koji je sve pratio uz neartikuliranu galamu.

Pogledajte tu scenu koja je brojne zaprepastila i koja je na ruskim društvenim mrežama 'osvanula' uz ironičan naslov - budućnost Rusije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene