Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedena jedna osoba

Ubojstvo u džamiji: Je li riječ o 18 godina staroj osveti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U džamiji u Sankt Gallenu na sjeveroistoku Švicarske, ubijen je muškarac. Osoba za koju se sumnja da je izvršila napad je privedena.

Muškarac je ubijen vatrenim oružjem u džamiji u Sankt Gallenu na sjeveroistoku Švicarske, objavila je kantonalna policija. Privedena je osoba za koju se sumnja da je izvršila napad, dodao je glasnogovornik policije, prenosi AFP.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Srbija: Zatvorenik ubio suprugu koja mu je došla u bračni posjet!

Policija je oko 14 sati pozvana zbog pucnjave u džamiji.

Za sada nisu dostupne druge informacije, a policija pokušava identificirati žrtvu i navodnog počinitelja napada.

Policija zasad ne otkriva motiv ni identitete umiješanih. Međutim, kako prenosi Swissinfo, Islamsko centralno vijeće tvrdi da je pucnjava čin osvete zbog ubojstva počinjenog prije 18 godina, kada je današnja žrtva navodno ubila brata današnjeg ubojice. (Hina/Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene