Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravo bogatstvo

U brakorazvodnoj parnici dobila 3,26 milijardi kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Jamie Cooper-Hohn (49), bivša supruga londonskog financijskog magnata, dobila je 337 milijuna funti (425 milijuna eura), što je najveći iznos isplaćen u brakorazvodnoj parnici u Velikoj Britaniji, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Jamie Cooper i Chris Hohn upoznali su se tijekom studija na Harvardu, a vjenčali su se 1995. godine. Imaju četvero djece, a 2012. podnijeli su zahtjev za razvodom.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Chris Hohn je ponudio supruzi četvrtinu imovine procijenjene na 700 milijuna funti, ali ona je tražila više tvrdeći da je stečeno bogatstvo rezultat njihovog partnerstva.

Iznosi isplaćeni u brakorazvodnim parnicama u Britaniji rijetko se objavljuju u javnosti, a ovaj je dosad najveći za koji se zna.

Dosad je rekordna brakorazvodna nagodba u Britaniji bila ona iz 2011. kada je ruski oligarh Boris Berezovski isplatio bivšoj supruzi Galini Bešarovoj između 100 i 200 milijuna funti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene