Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Alpama

Tragedija jedne obitelji - u padu aviona poginule žene iz tri generacije, sve istog imena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka, kćer i baka ukrcale su se na kobni let u Barceloni.

Među žrtvama Germanwinsovog zrakoplova koji se prije tjedan dana srušio u francuskim Alpama poginule su žene iz tri generacije jedne obitelji, a sve su nosile ime - Emma.

Emma Solera Pardo, 12-godišnjakinja, njezina majka Emma Pardo Vidal i baka Emma Vidal Bardan, sve tri ukrcale su se na kobni let u Barceloni. U Düsseldorfu su planirale napraviti transfer za Manchester gdje su trebale provesti nekoliko dana s bratom, sinom odnosno unukom koji tamo studira engleski, piše Independent.

Njihove planove, kao i one od drugih putnika, prekinuo je luđački čin kopilota Andreasa Lubitza. Juan Pardo Yanez, suprug pokojne Emme Vidal Bardan, kazao je za AP da mu ništa ne može nadoknaditi gubitak, ali da će se sa svom svojom djecom vratiti na mjesto nesreće gdje su njegove tri Emme poginule.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Alpama Druga 'crna kutija' potvrdila stravičan potez: Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Slika nije dostupna Lagao na sve strane Curi sve više detalja o Lubitzu - no motiv je i dalje zagonetka

Google Maps zamaglio Lubitzovu kuću

Ralf Herrenbrueck, glasnogovornik njemačkog tužiteljstva, kazao je kako je Lubitz bio u tretmanu psihoterapijskog liječenja, zbog suicidalnih namjera, ali da je to bilo puno godina ranije nego što je postao pilot. Nakon što je počeo pilotirati, Lubitz se nije više liječio zbog tih problema.

'Nema nikakvog dokaza, ničega iz Lubitzovog privatnog ili profesionalnog života, što bi ukazivalo na motiv da bi mogao učiniti nešto ovakvo', izjavio je Herrenbrueck.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene