Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjerali ga da uči Kuran i šerijatske zakone

SVAKODNEVNI TEOROR U dobi kada njegovi vršnjaci uče čitati i pisati, njega su učili kako ubijati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedočanstva iz Islamske države sve su potresnija.

Majka četverogodišnjeg dječaka kojeg su zajedno s još tisućama Jazida zatočili džihadisti Islamske države ispričala je što je doživjela u zatočeništvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRUMPOVA UREDBA IMAJU MJESEC DANA VREMENA Američki vojni vrh morat će izraditi novi plan za borbu protiv ISIS-a Slika nije dostupna Ziad Kharoufa DŽIHADISTIČKI "GOEBBELS" UBIJEN U ZRAČNOM UDARU Pravda udijeljena tvorcu zločinačke propagande

Njenog dječačića džihadisti su tjerali da uči šerijatske zakone, Kuran te su mu na koncu u ruke dali mač i tražili od njega da vlastitoj majci odsječe glavu.

U dobi u kojoj njegovi vršnjaci na zapadu uče čitati i pisati, ovaj dječak je bio učen kako pucati iz vatrenog oružja te kako mrziti vlastiti narod.

Ono što su učinile džihadistima pretvorilo ih je preko noći u heroine

'ISIS je mog sina učio Kuranu, učili su ga arapski jezik, učili su ga molitvama i kako da koristi mač. Jednom su mu dali oštricu u ruke i rekli - 'ovime ćeš ubiti svoju mamu'. Govorili su mu da su Jazidi nevjernici protiv kojih se treba boriti', prepričava potresena majka dječaka koju su uspjeli spasiti iz zatočeništva, ali su njenu stariju djecu, kćer i sina odveli u Siriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene