Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća i čudo

PREŽIVJELI STRAVU Tegljač 'samljeo' automobil, vozačica i suvozač dobili samo lakše ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe preživjele su stravičnu nesreću i nalet tegljača u Kini, a sve je snimila nadzorna kamera.

Na rskrižju u kineskom gradu Hangzhou dogodila se prometna nesreća u kojoj je tegljač naletio na osobni automobil, u kojem su se u tom trenutku nalazile dvije osobe.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije

Nesreća je bila toliko stravična da je automobil uništen do neprepoznatljivosti, no kad su spasioci stigli na mjesto nesreće uslijedilo je uistinu čudo. Obje osobe izvučene su iz automobila pri svijesti i bez teških tjelesnih ozljeda, a zajedno s vozačem tegljača prebačene su u okalnu bolnicu.

Dvoje iz automobila u nesreći su zadobili manja krvarenja i prijelome, no liječnici su te ozlijede okarakterizirali samo kao lakše i ne po život opasne. Vozač kamiona prošao je s pokojom ogrebotim, prenosi Reuters.

"Nisam primijetila kamion na rskrižju sve dok već praktički nije udario u nas", rekla je lokalnim medijima 48-godišnja vozačica automobila.

Vozač kamiona je pak rekao da se automobil brzo kretao kad ga je on uočio i da je već praktički prošao raskrižje u trenutku sudara. Policija istražuje tko je skrivio nesreću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene