Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasan zločin

Svekrva iz pakla: Na smrt izgladnila snahu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka u Kini umrla je nakon što ju je njena svekrva godinu dana izgladnjivala.

Nekoć zdrava i punašnija 26-godišnja djevojka Yang Tian Tian umrla je nakon što ju njena svekrva izgladnjivala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odao im počast Papa Franjo poziva: "Svekrve, pripazite na jezik. To je jedan od najružnijih grijeha svekrva" Jemen (Foto: AFP) Najgora nestašica hrane u 100 godina Teška humanitarna kriza u Jemenu: 85.000 djece preminulo od gladi, 14 milijuna ljudi ostavljeno bez pomoći

Prema izvještajima, Yang je nekoć bila zdrava i bila je u sretnom braku dok nije otkrila da ju njen muž vara. Svekrva joj je rekla kako je sasvim normalno da muževi budu nevjerni, te joj je rekla da treba biti zadovoljna s životom jer ima krov nad glavom, hranu i piće.

Srpski student pljačkao banke po SAD-u

Nakon neuspjelog pokušaja razvoda, progutala je šaku tableta, pokušavši se ubiti, ali liječnici su joj uspjeli spasiti život. Kao posljedicu doživjela je atrofiju mozga što ju je trajno prikovalo za krevet, piše AsiaOne.

Godinu dana nakon odlaska iz bolnice, Yang se iz punašnije djevojke pretvorila u kost i kožu te je od posljedica izgladnjivanja umrla 1. kolovoza ove godine.

Na upite zašto ju nije hranila, svekrva je odgovorila: 'Cijela obitelj nije jela meso mjesecima, kako da se onda brinemo o njoj?'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene