Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko bi rekao...

SNIMKA S ULICE Jeste li se ikad pitali što se jede u Sjevernoj Koreji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pričama brojnih prebjega iz Sjeverne Koreje često se provlači i ona kako je većina stanovnika te zemlje više gladna nego sita.

Korisnik YouTubea pod nadimkom Jaka Parker snimio je, skrivenom kamerom, što se može pojesti na ulicama glavnog grada Pjongjanga.

U videu Jaka prilazi štandu s hranom gdje kupuje hranu nalik sushiju. Osim štanda na kojem on kupuje snimio je i drugi štand na kojem jedna žena prodaje već zapakirana, gotova jela.

Potom Jaka snima svoju suprug koja se odlučila za hranu nalik omletu ili palačinki, a jede se štapićima. Upravo su tu hranu Jaka i supruga odlučili probati i činili su se prilično zadovoljni.

No, osim njih, tek je još jedan usamljeni vojnik odlučio jesti na ulici glavnog grada Sjeverne Koreje, piše Daily Mirror.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Naravno, mnogi koji su pogledali video odmah su zaključili kako je riječ o propagandi Kim Jong-una te da u Sjevernoj Koreji nema street fooda. Jaka Parker napisao je na svom Instagram profilu kako je on bivši stanovnik Sjeverne Koreje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene