Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio je bez svijesti?

ŠTO SE OVDJE DOGODILO? Sa 120 km/h jure s polugolim mladićem na prtljažniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozači na prednjim sjedalima čak dižu ruke u zrak tijekom vožnje, dok Britancu koji leži jedna noga visi na rubu automobila.

Šokantan video prikazuje trenutke u kojem polugolog britanskog turista vozači automobila voze na oko 120 kilometara na sat na prtljažniku automobila.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Madridu - 1 Zabranjeni referendum Tisuće prosvjednika u Madridu tražilo ostavku premijera: "Ni amnestija, ni samoodređenje" Cesta u Andaluziji Velika promjena Na nekim cestama u Španjolskoj pojavile su se crvene linije, važna je to novost za vozače

Muškarac je nosio samo bokserice i prema snimci se čini da je bez svijesti. Kasnijom istragom španjolske policije ustanovljeno je da se radilo o mladom Britancu, a sve je snimio iznenađeni Španjolac koji se vozio u autu iza njih, na vrlo prometnoj cesti u okolici Marbelle, navodi Daily Mail.

Iako je bio u jako opasnoj situaciji, mladić se gotovo i ne miče dok vozači ili vozačice kabrioleta jure kroz prometnicu. Konkretni trenuci događaju se čak na ulazu u tunel. Vozači na prednjim sjedalima čak dižu ruke u zrak tijekom vožnje, dok Britancu koji leži jedna noga visi na rubu automobila.

Cesta na kojoj se sve dogodilo jedna je od najprometnijih u ovo doba u Španjolskoj, a mnogi su ostali u šoku od viđenog.

Nagađaju i da je mladić možda konzumirao pretjerane količine alkohola s društvom pa je uslijedila ova scena. U svakom slučaju je dobro što nije završila fatalno, a gotovo je sigurno da bi, da je kojim slučajem pao s automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene