Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna ispovijest

'Neću zaboraviti izraz lica tog dječaka do smrti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi pedofilski seks skandal u kojeg su umješani visoki politički dužnosnici potresa Veliku Britaniju. Muškarac koji se predstavio medijima samo kao "David", ispričao je kako su Torijevci proslavili pobjedu Margaret Thatcher sredinom 70-ih godina 20. stoljeća.

Seks s muškarcima za novac, seksualno zlostavljanje maloljetnih dječaka, alkohol i droga, sve je to bilo dio takozvanihi "Dolphin" zabava (po istoimenom trgu u Londonu), odnosno zabava pripadnika visokog političkog, javnog i vojnog života u 70-im godinama 20. stoljeća.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Spomenuti muškarac David, ispričao je BBC-ju da je bio nagovoren na seks sa skupinom utjecajnih ljudi tijekom svojeg tromjesečnog posjeta Londonu 1975. godine, dok je imao 20 godina, prenosi Daily Mail. Tvrdi da su mu isti uglednici plaćali za seksualne usluge na VIP zabavama.

Prisjetio se u razgovoru za BBC Radio Four jedne zabave pored, ili Whitehalla, ili Westminstera, gdje se slavio izbor Margaret Thatcher za šeficu stranke i gdje su su dječaci od 15 godina imali seksualne odnose s tim istim uglednicima.

Katolička crkva u samo godinu dana isplatila 120 milijuna dolara žrtvama pedofilije

Tijekom te iste noći, David je bio prisiljen na seks s dvojicom političara. "Bio sam u potpunosti ponižen. Tad je sve i počelo. Bio sam uvučen u mrežu u kojoj su me odvodili na te zabave. Susretao bih se s osobama radi seksa. Bio sam u klopci. Tad je počelo moje propadanje u alkohol i uzimanje droga. Bila je to velika noćna mora", rekao je David.

Na jednoj drugoj zabavi, u Essexu, vidio je prizor koji mu je ostao zauvijek urezan u pamćenje. "Na jednoj kućnoj zabavi u Essexu, vidio sam muškarca kako vodi 12-godišnjeg dječaka niz hodnik. Neću zaboraviti izraz lica tog dječaka sve dok ne umrem. Pokušao sam izgledati kao da mu dajem podršku i pokušao sam mu se nasmješiti, ali samo sam vidio izraz straha i terora dok su prošli pored mene prema sobi. Nikad ga nakon toga nisam više vidio", rekao je David.

Za neke od tih seksualnih prijestupa i zlostavljanja, David je direktno imenovao dvojicu pokojnih britanskih dužnosnika, Petera Rightona, bivšeg stručnjaka socijalnog rada i Petera Haymana, bivšeg diplomata. Obojica navedenih bila su optuživana za pedofiliju. Righton je umro 2007. godine, a Hayman 1992. godine.

Sve informacije završile su i u Scotland Yardu te su postale dio istrage u optužbe za seksualna zlostavljanja koja su se događala u Westminsteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene