Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pirangate

Za njih smo 'Najbolja susjeda' koja koristi vruć, hladnoratovski folklor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski mediji s posebnom pozornošću prate razvoj događaja oko skandala s arbitražom i odluke Hrvatskog sabora i Vlade da se pokrene postupak izlaska iz tog sporazuma. Jedna naslovnica, međutim, posebno zapinje za oko.

"najbolja susjeda" stoji na naslovnici slovenskog lista Mladina, koju je isti list objavio na svojem Twitter profilu. naslovnicu osim spomenutog ogromnog naslova krase i djevojka u bikiniju s motivima hrvatske zastave i prepoznatljivih crveno-bijelih kockica te podnaslovom "Vruć folklor hladnog rata za prstohvat soli".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O ARBITRAŽI 'Za mene nije najvažnije koju ćete proceduru odabrati nego da ta procedura bude učinkovita' Slika nije dostupna 'Uznemiravanje javnosti' Cerar objasnio zašto je ignorirao hrvatske novinare

Mladina se tako putem Twittera pohvalila s izgledom svoje provokativne naslovnice za petak. Inače, susjedi Slovenci smatraju kako Hrvatska nema pravi razlog da jednostrano izađe iz arbitražnog sporazuma.

GOTOVO JE Hrvatski izlaz iz postupka arbitraže počinje - sad

Današnjom odlukom Vlade, međutim, taj je postupak pokrenut, a arbitražni sud za Hrvatsku je od danas praktički mrtvo slovo na papiru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene