Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiglo putem emaila

Šef BBC-ja pod policijskom zaštitom zbog prijetnji smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija istražuje prijetnje smrću generalnom direktoru BBC-ja Tonyju Hallu zbog otpuštanja voditelja popularne emisije "Top Gear", Jeremyja Clarksona.

Daily Mail je objavio fotografije čuvara ispred kuće prvog čovjeka BBC-ja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanija na nogama Supruga otkrila identitet BBC-jeva voditelja koji je usred seks skandala: Optužen za plaćanje eksplicitnih fotografija maloljetnicima BBC Potrošio 35.000 funti Obrat u skandalu koji trese BBC: Javila se osoba kojoj je poznati voditelj navodno plaćao za eksplicitne fotografije

Policija je priopćila da inspektori ispituju navode o prijetnjama smrću koje su poslane putem elektroničke pošte. Kako piše Daily Mail, prijetnje su poslane na isti dan kad je Clarkson dobio otkaz.

BBC je u srijedu priopćio da neće obnoviti ugovor s Clarksonom, koji istječe u ožujku, zato što je verbalno, a zatim i fizički napao producenta, jer mu poslije snimanja nije osigurao toplu večeru.

Clarkson je zbog napada 10. ožujka suspendiran, što je izazvalo gnjev ljubitelja Top Geara širom svijeta, nakon čega je putem internet peticije prikupljeno više od milijun potpisa za vraćanje Clarksona.

Poslije odlaska Clarksona i odluke druge dvojice voditelja da zbog toga ne nastave rad za BBC-ju, neizvjesna je sudbina popularne emisije o automobilima koja je jedna od najunosnijih u povijesti te TV-kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene