Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mušterije političari, biznismeni...

Ispovijest studentice (25) koja školovanje plaća prostitucijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je počelo kada nije imala novca da upiše godinu fakulteta, požalila se prijatelju, koji joj je tada kroz šalu rekao da bi "sa svojom ljepotom vrlo jednostavno mogla zaraditi novac“...

Studentica u Sarajevu, za školovanje zarađuje prostitucijom. Mlada 25-godišnjakinja je otkrila da je sve počelo kada nije imala novca da upiše godinu fakulteta, požalila se prijatelju, koji joj je tada kroz šalu rekao da bi "sa svojom ljepotom vrlo jednostavno mogla zaraditi novac“ za upis. Nije mnogo razmišljala, s obzirom na to da je upis bio u tijeku, a nije imala novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

Ovu priču objavio je nedavno Dnevni avaz, za koji je ova Sarajka ispričala. 'On mi je i dogovorio prvu mušteriju, bio je to muškarac srednjih godina. Malo mi je u početku bilo neprijatno, jer sam se zgražavala na pomisao da budem sa starijim muškarcem. Sebi sam samo rekla da ne želim cijeli život da radim to jer cilj mi je samo da završim fakultet… I tako sam počela", priča studentica.

Priznaje da "studentice rade svašta, ali za 150 eura i opet taj njihov gazda, obično neki šovinist, gleda na njih kao na svoje roblje. Ako mu se ne povinuju, daje im otkaz, a ako pristanu na seks, naziva naziva ih svakakvim imenima. Tako da to dođe na isto. Od tri svoje mušterije zaradim cijelu prosječnu plaću", - ispričala je.

Ona navodi i da do mušterija dolazi uz posrednika. Među njima, kaže, ima i uglednih ljudi, političara i biznismena, ali o imenima ne želi govoriti. Kaže da nije jedina i da ima još djevojaka koje na sličan način dolaze do novca. Roditelji i obitelj, naravno, ništa ne znaju o njihovim poslovima.

Međutim, kako je rekla u ispovijesti, ona smatra da ne radi ništa loše, navodeći da je prostitucija u nekim zemljama Europe legalizirana i da bi tako trebalo biti i u BiH. "Znate da se to u zapadnim zemljama radi po propisima. Sve djevojke koje se bave ovim poslom redovito odlaze na preglede i moraju biti zdrave", rekla je.

"Susret je bio dogovoren u hotelskoj sobi. Ulazim u sobu, njih dvojica. Odmah mi je bilo sumnjivo. Naravno, htjeli su zajedno, što sam ja isključivo odbila. Poslije njihovog inzistiranja, a mog odbijanja, postali su nasilni. Počela sam da plačem i da ih molim da me puste. Na kraju se jedan od njih smilovao i uspjela sam se izvući", ispričala je jednu od neugodnih situacija ova djevojka za Dnevni avaz. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene