Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na moru

Šanse za pronalazak preživjelih iz brodoloma u Južnoj Koreji minimalne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetine vojnih ronioca, marinci i policija uključeni su u potragu, no ništa nije donijelo pozitivne vijesti.

I nakon cjelodnevne potrage još uvijek se ne zna sudbina gotovo 300 putnika koji su se nalazili na brodu kod Južne Koreje koji je u srijedu doživio brodolom.

Pročitajte i ovo Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu Ilustracija Javlja policija Muškarac koji je nestao u Novom Selu je pronađen

Desetine vojnih ronioca, marinci i policija uključeni su u potragu, no ništa nije donijelo pozitivne vijesti. Što je najgore, južnokorejske vlasti gube nadu da će pronaći još preživjelih. Ronioci su pretražili tri etaže potonulog broda, ali nisu pronašli nikoga.

Tragedija kakvu ne pamte - 281 osoba ostalo zarobljenih u utrobi potonulog broda

More na lokaciji gdje se dogodio brodolom ima temperaturu od desetak stupnjeva, što je dodatni razlog zbog kojeg vlasti strahuju da nitko od 300 nestalih putnika nije preživio. Ronioci ističu kako je upravo temperatura mora najveća prepreka za pronalazak preživjelih. Preživjeli putnici ispričali su za CNN kako je more, prije nego što su ih našli spasioci, bilo nepodnošljivo hladno.

U međuvremenu, roditelji nestalih učenika koji su bili među većinom putnika na brodu okupili su se ispred škole u Seulu i traže odgovore kako je došlo do tragedije i zašto nije učinjeno više kako ne bi bilo izgubljeno toliko života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene