Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogao i papirić

Kupili su kuću i krenuli renovirati kuhinju - A onda su ostali zapanjeni pronađenim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom radova pronašli su pravi 'ulov'. 'Nisam znala čemu služi taj papirić, ali sam ga tada ipak zadržala, za svaki slučaj', izjavila je ova sretnica.

Jedan bračni par iz SAD-a prije dvije godine je kupio novu kuću, a ovih dana pohvalili su se jednim otkrićem. Tijekom renovacije kuhinje pronašli su sef u kojem je bilo pravi 'ulov'. Otvorili su ga pomoću koda koji je vlasnica našla u jednom ormariću prilikom useljavanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje potraga Policija na nogama: U BiH ukrali auto iz Hrvatske zabili se u trgovački centar kako bi ukrali sef Ilustracija SMIJEH U BALAMA Provalili u poštu, ukrali sef, utrpali ga u automobil, a onda... Kakav peh!

'Nisam znala čemu služi taj papirić, ali sam ga tada ipak zadržala, za svaki slučaj', opisala je ispod fotografija koje su objavili na ovom linku na Imguru.

Oni su hrvatski rekorderi po broju padova – predstavljaju li opasnost na cesti?

Zanima vas što je bilo unutra? 'Sitnice': Boca viskija James E Pepper iz 1960. godine, knjiga 'A Guide for the Perplexed', kartica binga i nešto više od 51 tisuće američkih dolara (330 tisuća kuna).

'Koliko znamo, naša je kuća dosad imala šest vlasnika, a prema starosti sefa čini se da je pripadao jednom od prvih vlasnika, jer bi mogao biti star između 10 i 20 godina', napisala je djevojka na Imguru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene