Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko sati nakon incidenta

Rusi jedini konkretno odgovorili Sjevernoj Koreji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko sati nakon što je Sjeverna Koreja lansirala raketu dugog dometa, Rusija je u orbitu poslala raketu Sojuz 2.1-B.

Iako je potez Sjeverne Koreje izazvao lavinu reakcija diljem svijeta, čini se kako su Rusi jedini konkretno i odgovorili Pjongjangu

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Ilustracija Rat protiv Ukrajine Sjevernokorejske tvornice steljiva rade punom parom: Rusiji u kontejnerima šalju milijune granata

Naime, rusko Ministarstvo vanjskih poslova oštro je kritiziralo lansiranje rakete dugog dometa Sjeverne Koreje. 'Prisiljeni smo konstatirati da Pjongjang nije poslušao apele međunarodne zajednice i da je ponovno demonstrirao izazivačko nepoštivanje normi međunarodnog prava', stoji u priopćenju Ministarstva.

Svega nekoliko sati nakon toga Rusija je s kozmodroma u Plesetsku u orbitu poslala raketni nosač Sojuz 2.1-B 'natovaren' navigacijskim satelitom Glonass-M, izvijestila je PR služba ruskog Ministarstva obrane.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene