Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč intervenciji liječnika

Beograd: Redatelj preminuo na tiskovnoj konferenciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledni srbijanski filmski i televizijski redatelj Petar Nedeljković preminuo je u iznenada u nedjelju tijekom Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma (BFDKF), potvrdili su organizatori festivala.

Ranije u nedjelju Petar Nedeljkoviću je pozlilo na tiskovnoj konferenciji u Domu sindikata, ali je preminuo unatoč intervenciji liječnika službe hitne pomoći.

Pročitajte i ovo Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić Slika nije dostupna Umro američki glumac i redatelj Mel Ferrer

Nedeljković je na ovogodišnjem BFDKF-u sudjelovao s dokumentarcem "Anđeo sa gore Zaglavak", koji je prikazan jučer, ali će mu organizatori i publika odati poštu i na ponovljenoj projekciji u nedjelju prije filma u glavnom terminu.

Preminuo sukreator slavnih 'Simpsona'

Dugo godina bio je angažiran na Radio-televiziji Srbije, a uprava BFDKF-a priopćila je da će do kraja dana, kad inače festival i završava, preminulom redatelju biti odana počast minutom šutnje prije svake projekcije.

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma završava večeras dodjelom nagrada.

Ovogodišnji 62. BFDKF započeo je 23. ožujka projekcijom filma "Goli" mlade hrvatske redateljice Tihe Gudac, a u regionalnoj konkurenciji sudjelovalo je još dvadeset hrvatskih filmova, te jedan u studentskoj konkurenciji. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene