Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bacio šok bombu

PRIZORI KOJI SU ZAPALILI SVIJET Žene pretukle vojnika koji je nasrnuo na dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove žene ništa nisu htjele prepustiti slučaju.

Izraelski vojnik u petak je tijekom sukoba na Zapadnoj Obali pokušao uhititi dvanaestogodišnjeg dječaka koji je, navodno, bacao kamenje prema njegovim kolegama. Međutim, vojnika su u naumu spriječile žene i djevojčice koje su nasrnule na njega.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi?

Iz njihovih ruku izvukao ga je njegov zapovjednik, a vojnik je bio primoran pustiti dječaka te je iz protesta odlazeći u njihovom smjeru bacio šok bombu.

Umro je i otac dječačića koji je živ spaljen

Ove scene izazvale su niz osuda na račun izraelske vojske jer su sve okrutniji u svojim postupanjima prema palestinskim prosvjednicima, posebno s maloljetnicima.

Dječak, pišu strani mediji, član je obitelji Tamimi koja je jako poznata po svom aktivističkom djelovanju. Na snimci je, u ružičastoj majici, i dječakova sestra koja se već nekoliko puta obračunala s izraelskim vojnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene