Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje slučaj

9-godišnjakinja prestrašena otkrićem u dvorištu kuće - Zgrožena i sama majka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je čula priču, majka je naprije pomislila kako se radi o nozi neke životinje. Otišla je vidjeti što je to toliko uznemirilo djevojčicu. A onda se i sama šokirala.

Igrajući se sa psom u svojem dvorištu u predgrađu Los Angelesa, 9-godišnja Britany Placencia pronašla je dijelove tijela djeteta. Prestrašena je otrčala u kuću te šokantnu spoznaju prepričala majci, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

"Pas je njuškao okolo, tražio je lopticu. Otišla sam je uzeti i onda sam vidjela nogu. Otrčala sam u kuću i majci ispričala što sam vidjela", rekla je djevojčica.

Vlastitu suprugu živu zapalio jer je izašla iz kuće bez dopuštenja

Nakon što je čula priču, majka je naprije pomislila kako se radi o nozi neke životinje. Otišla je vidjeti što je to toliko uznemirilo djevojčicu. A onda se i sama šokirala.

Pozvala je policiju koja je odmah započela s pretragom teritorija oko njihove kuće. Neposredno uz njihovu ogradu pronađena je i glava djeteta starosti između jedne do tri godine. Identitet još nije utvrđen.

Maloljetnica plakala za ocem koji joj je napravio dijete: 'Volim te'

"Definitivno se radi o raskomadanom djetetu, a za većim dijelovima tijela još tragamo", stoji u izvješću policije koja je angažirala lokalno stanovništvo pri potrazi. Ispituju i sve žene koje su bile trudne, nedavno rodile ili čija djeca su nestala. Nadaju se da će uskoro pronaći krivca ovog strašnog zločina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene