Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ljudskih žrtava

OGROMAN POŽAR Vatra progutala tvornicu u BiH: Nitko nije spavao, odjekivale i eksplozije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatra je zahvatila lakirnicu i montažne kuće s novom opremom. Gotovo da nitko od građana nije spavao, svi su se uključili u gašenje.

Pola sata nakon ponoći požar je zahvatio tvornicu 'Krivaja' u Zavidovićima u Bosni i Hercegovini, a iako je u gašenje uključen velik broj vatrogasaca i građana koji su se pridružili gašenju, požar je bilo teško gasiti. Mještani su cijelu noć bili na ulicama i sa velikim zaprepaštenjem gledali kako najveći gigant Zavidovića nestaje u plamenu, javlja Klix.ba.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Jablaničko jezero promijenilo boju Ekolozi ogorčeni Jezero u susjedstvu poprimilo jezivu boju, stručnjak upozorava: "Uskoro se može očekivati pomor riba"

Esplozija u Zagrebu, stanari evakuirani iz zgrade

U jutarnjim je satima vatra stavljena pod nadzor. Procjenjuje se da će gašenje opožarenog područja potrajati cijeli dan. Ljudskih žrtava na sreću nema, no ima ozlijeđenih.

'Vatrogascima je sinoć gašenje požara otežavala izuzetno visoka temperatura, noć, velika isijavanja i povremene eksplozije zbog salonita. Također, imali smo i jednu veću eksploziju čiji uzrok ne znamo. Tom prilikom jedna osoba je lakše ranjena u nogu, dok je jedan pripadnik Profesionalne vatrogasne brigade imao trovanje pa mu je pružena prva pomoć na licu mjesta', rekao je za Klix.ba Mirsad Čamdžić, zapovjednik lokalne vatrogasne postrojbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene