Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

NEPOZNATI 'ZAČIN' U PIĆU

POTRESNO SVJEDOČANSTVO 'Kada sam došla k svijesti, bila sam okružena golim muškarcima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
44-godišnja Michele odlučila je sa svojim prijateljicama izaći u provod. U njezino je piće stavljen dodatni 'začin'. Izgubila je svijest.

Ranije ove godine, majka troje djece, 44-godišnja Michele odlučila je sa svojim prijateljicama izaći u provod u jednom australskom gradiću na obali. Popila je nekoliko pića, no, tvrdi, bila je daleko od pijanog stanja. U njezino je piće netko stavio dodatni 'začin'. Izgubila je svijest. Kada je došla k sebi, nalazila se u nepoznatoj hotelskoj sobi okružena s nekoliko nagih muškaraca, nije se mogla pomaknuti niti govoriti. Ovo je njezina priča:

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

'Bila je to jedna predivna, topla večer kada sam s prijateljicama odlučila izaći u provod. Najprije smo večerale u jednom lokalnom pubu, a potom popile nekoliko pića te se uputile u bar preko puta.

Prijateljice i ja smo se zabavljale, pričale s poznanicima i ispijale svoja pića u prepunom baru u kojem je svirao neki bend. Bilo je mnogo turista, no bilo je i mnogo poznanika. Tamo je bio i moj sin sa svojom ekipom. S njima sam provela neko duže vrijeme u pubu.

Priznajem, popila sam više od dva tri pića, no zadržali smo se u pubu više sati, bila sam daleko od pijanog stanja. Znam svoje granice, pila sam umjereno. Sjećam se da je za stolom do našeg sjedila skupina nepoznatih ljudi. Jedan od njih prišao je našem stolu i ponudio nas pićem. Sve smo ga odbile. No bio je ustrajan.

Nisam previše pričala s njim, no sjećam se da mi je tijekom večeri prišao i pružio čašu s pićem. Ne sjećam se jesam li ga popila.

Sin je vidio da izlazim iz puba te me upitao gdje idem. Kaže kako su oko mene bila dva muškarca. Navodno sam mu odgovorila da ću nazvat taksi te otići kući. Ja se toga ne sjećam, zapravo, ničega se ne sjećam sve dok se nisam probudila u nepoznatoj sobi hotela.

Kada sam došla k svijesti, ležala sam na krevetu, okružena golim muškarcima koji su se na meni izmjenjivali. Zbog droge koja mi je bila podvaljena u piće nisam se mogla pomaknuti niti govoriti. Neprestano sam padala u nesvijesti te se iz nje budila. U jednom trenutku sam povraćala, mislila sam da ću umrijeti. Sjećam se da mi je jedan od muškaraca pridržavao glavu iznad zdjele. Urinirala sam sama po sebi, nisam imala kontrolu nad svojim tijelom.

Kroz sve to oni su samo nastavili sa seksualnim zlostavljanjem, nije bilo načina da ih zaustavim. Kada sam povratila snagu, ustala sam iz kreveta, pokupila stvari i krenula iz sobe. Jedan od muškaraca mi je tada rekao 'hvala ti što si bila odličan sport za sve nas', ispričala je Michele za News.com.

Pri povratku kući slagala je film u glavi. Kaže, nije bila svjesna što se tamo događalo. Trebalo joj je oko tjedan dana da se psihički sabere, da prijavi slučaj na policiji te da ode liječniku.

'Stalno sam razmišljala kako da nekome kažem što se dogodilo, ako ni sama ne znam', ispričala je žena kojoj je zbog zaštite identiteta dano ime Michele.

Svoju priču je odlučila podijeliti sa svima jer, kako kaže, ovakvih je slučajeva sve više, a djevojke i žene se boje pričati o tome.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene