Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prve amaterske snimke

Pogledajte dramatične snimke nakon razornog potresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavile su se i prve amaterske snimke posljedica razornog potresa koji je pogodio središnju Italiju.

Gradonačelnik Amatricea kaže da su stanovnici grada zatrpani ispod ruševina nakon potresa te da je "tri četvrtine grada nestalo", kao posljedica potresa.

Pročitajte i ovo Potres na sjeveru Italije podrhtavanje tla Potres pogodio sjever Italije: "Osjetile su se lagane vibracije" Pozzuoli Život na vulkanu Tisuće potresa trese regiju u susjedstvu: ''Sve što možemo je vrlo pozorno pratiti što se događa''

Pojavile su se i prve snimke posljedica potresa, koje pokazuju ogromne štete u Amatriceu i ulice zatrpane ruševinama obližnjih kuća i objekata.

"Ovo je središte Amatrice, situacija je dramatična", riječi su muškarca koji je snimio posljedice potresa u priloženom videu.

Podsjetimo, središnju je Italiju noćas pogodila serija snažnih potresa. Osobito je jak udar bio oko 4:34 minute, kada je udar bio magnitude oko 6,2 stupnja.

'Najgore su pogođeni gradovi Accumoli, Amatrice, Posta i Arquata del Tronto', kazao je glasnogovornik vatrogasaca Luca Cari. Talijanske vlasti izvjestile su da je najmanje šest osoba poginulo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene