Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugodno iznenađenje

Isprika pošte, ali ne za kašnjenje: Dobila pismo poslano prije 45 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošta se stanovnici Calgaryja ispričala zbog vidljivo oštećene omotnice. Pismo zahvale joj je prije 45 godina poslala tada 9-godišnja sestra.

Stanovnica Calgaryja ugodno se iznenadila otkrivši u poštanskom sandučiću pismo od mlađe sestre, poslano s udaljenosti od 200 km prije 45 godina, s isprikama Kanadske pošte.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razbojništvo Pljačka na Jarunu: Maskiran zaskočio djelatnika pošte i ukrao novac Lijekovi Pismo zdravstvenim radnicima HALMED poslao upozorenje: Ovi lijekovi protiv prehlade i gripe mogu biti opasni za zdravlje

Pošiljka s markom od šest centi, što je bila važeća tarifa 1969. godine, nosi žig Lethbridgea u Alberti i naslovljeno na 'G. i gđa R. D. Tingle' s adresom 'ulica Calgary' i krivim brojem bez imena grada u toj zapadnoj kanadskoj pokrajini, ispričala je ta stanovnica javnoj radio postaji CBC.

'Sine, skidaj čarape kad j****. Kćeri, ne brij noge u petom razredu'

Gospođa Tingle primila je pismo u plastičnom omotu, popraćeno isprikom poštanskih službi Kanade, ne zbog kašnjenja već zbog vidljiva oštećenja omotnice.

'Draga klijentice, iskreno žalimo što je vaše pismo oštećeno. Nađeno je u takvom stanju u poštanskoj mreži', napisala je Kanadska pošta gospođi Tingle.

Gospođa, koja je dala proslijediti svoju poštu nakon selidbe, napokon je dobila pismo zahvale u obliku pjesme 9-godišnje sestrice koja je u to doba kod nje provela nekoliko dana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene