Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među nestalima i djeca

POPLAVE OSTAVILE PUSTOŠ - Odnijele nekoliko stotina kuća, četvero mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekordne kiše poplavile su velik dio američkih saveznih država Teksas i Oklahomu. Najmanje su četiri osobe poginule, a 12 osoba se smatra nestalima.

Snimke koje dolaze iz Teksasa pokazuju svu moć poplava. U toj američkoj saveznoj državi je 12 nestalih osoba, a dolaze iz obitelji koje su u okrug Hays provodili produženi vikend. 'Među nestalima vjerojatno ima i djece', rekao je Ken Bell, koordinator za hitne situacije u Teksasu.

Pročitajte i ovo Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

Oluja u Teksasu: 26 ozlijeđenih, velika materijalna šteta

Snaga bujice odnosila je sve pred sobom, uključujući i stotine kuća, javlja CNN. 'U svim ulicama ostala je možda jedna ili dvije kuće, a ostalo su ruševine', izjavio je Kharley Smith, pripadnik spasilačke službe u Hays Countyju u Teksasu.

'Oštećena je infrastruktura u cijelome okrugu', rekao je zapovjednik vatrogasaca Ken Bell. 'Srušeni su dalekovodi, oštećene ceste i mostovi. Nije vrijeme za putovanja', dodao je. 

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca tornado pogodio Meksiko, pri čemu je jedna osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena. Tornado je pogodio i grad Delmont, u Južnoj Dakoti, oštetivši dvadesetak zgrada.

U Tulsi u Oklahomi poginula je 33-godišnjakinja nakon što je izgubila nadzor nad vozilom, objavio je CNN, prenoseći izjavu predstavnika mjesnih vlasti.U obližnjem Clearemoreu poginuo je vatrogasac kad ga je zahvatio nalet vjetra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene