Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Zbog pojasa?

KOLJENO U TIJELO, ŠAKA U GLAVU Policajac brutalno pretukao majku pred njeno dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan nevjerojatno šokantan slučaj policijske brutalnosti zabilježen je u SAD-u. Ovaj put, žtva je bila majka dvoje djece, koju su policajci pretukli zbog nevezanja pojasom tijekom vožnje.

Cindy Hahn (40) podnijela je tužbu protiv policije grada Carlsbada u Kaliforniji, zbog incidenta s lokalnom prometnom policijom u kojem su je dvojica policajaca pretukla zbog nevezanja pojasa tijekom vožnje, dok policija tvrdi da se ona opirala uhićenju i verbalno napala policajce.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Derek Chauvin Napad nožem Napad u zatvoru: Izboden bivši policajac osuđen za ubojstvo Georgea Floyda

Hahn tvrdi da je sve počelo time što je prometnog policajca upitala, otišavši s djecom s jedne zabave, zašto se oglasio alarm na jednom od automobila pored kojeg je on stajao, na što ju je on uptao, je li automobil njezin. Kad joj je rekla da nije, odgovorio joj je " Onda gledaj svoje Je**** posla", prenosi Daily Mail.

Hahn je sve ispričala jednom muškarcu koji je stajao sa strane te je prijavila incident i policiji, jer ju je policajac i dalje vrijeđao.

Hrvatski policajac koji će nakon ove fotografije postati prava zvijezda

Isti policajac kasnije ju je zaustavio zbog prometnog prekršaja, odnosno nevezanja sigurnosnim pojasom tijekom vožnje. Tu su se stvari dodatno zahuktale.

Bez pravog povoda

Policajac je brzo izgubio strpljenje i srušio je ženu na tlo, pred njezinim sinovima (7 i 11 godina), a nasilna epizoda još je eskalirala dolaskom pojačanja.

Jedan ju je policajac držao sputanom, dok ju je drugu prvo svom silinom udario koljenom u prsa ili trbuh, teško je procijeniti, te nakon toga i šakom u glavu, što se jasno vidi na priloženoj snimci.

Žena je čitavo vrijeme dozivala u pomoća, a treći policajac je sprječavao još jednoj ženi da se približi mjestu događaja i pokuša nekako pomoći.

Prema sudskim dokumentima, u tom je incidentu Hahn zadobila ozljedu mozga te pati i od trajnog gubitka pamćenja.

Čitav incident zapravo se dogodio još 2013. godine, ali kad je odvjetnik oštećene Hahn prezentirao video snimku, policija je odbacila tužbu i Hahn je pokrenula protutužbu. Policija je odustala od tužbe u srpnju ove godine.

Glasnogovornik policije Carlsbada kratko je izjavio medijima kako će lokalna policija rado iznijeti sve činjenice pred sudom, ali nikako pred medijima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene