Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Istraga u Srbiji

Policija saslušava djevojčice koje objavljuju golišave fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz srbijanske policije najavljuju i da će istražiti jesu li djevojčice koje objavljuju svoje golišave fotografije na meti pedofila.

Djevojčice od 13 i 14 godina, koje svoje golišave fotografije objavljuju na društvenim mrežama, bit će ispitane u MUP-u Srbije.

Naime, kako piše Blic, tužiteljstvo za visokotehnološki kriminal je naložilo hitnu istragu pa će djevojčice, zajedno s roditeljima, morati na razgovor u MUP.

Trend maloljetničke golotinje opasno se širi društvenim mrežama, a direktori osnovnih škola i sociolozi izjavljuju kako su nemoćni jer roditelji ne pružaju nikakav otpor djeci.

'U ovom slučaju najviše su zakazale socijalne službe. Mi ćemo preispitati postoje li elementi krivnje, osobito roditelja', kazao je izvor iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upleteno 18 osoba Učenici profesoricu slovenskog jezika ucjenjivali golišavim fotografijama

Skandal na Balkanu - Maloljetnice se natječu u golotinji na Facebooku!

Nakon tekstova u medijima djevojčice su se opravdavale da ne stavljaju same fotografije koje na društvenim mrežama komentiraju i odrasli muškarci pozivajući ih na seks.

Iz srbijanske policije najavljuju i da će istražiti jesu li djevojčice koje objavljuju svoje golišave fotografije na meti pedofila.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene