Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefovi zgranuti

VIDEO Snimila seksi video - A onda ju je na poslu dočekalo šokantno iznenađenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zuhal Sengul (31) uz posao stjuardese imala je dodatni izvor zarade koji nikako nije odgovarao njezinim šefovima.

Stjuardesa Zuhal Sengul (31) navodno je dobila otkaz kada je tuska aviokompanija za koju je radila saznala da djevojka radi i kao model. Na fotografijama koje su je koštale posla bila je odjevena u gothic odjeću koja je isticala njezine atribute, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković prema upitniku ministarstva Plenković: "92,7 posto škola izabralo je model A - nastavu u školi" Slika nije dostupna Treći slučaj ove godine HZJZ potvrdio novi slučaj ospica: "Nema razloga za paniku, ali pozivamo roditelje da cijepe djecu"

Fotografije stjuardese iz Istanbula šefovi su vidjeli u jednom talijanskom časopisu. Video sa snimanja, u kojem je odjevena u oskudni bikini, pojavio se i na YouTube-u.

Zuhal je inače veganka i vlasnica crnog pojasa u karateu.

VIDEO Provokativna snimka stjuardesa HIT na internetu

Predsjednik zrakoplovne tvrtke priznao je da je Turska pod pritiskom da bude više konzervativna jer islam preuzima kontrolu u zemlji. Prošle godine osoblju je zabranjeno nošenje ruža i šarenog make upa. No, nakon meteža na društvenim medijima, zabrana nošenja ruža je povučena uz objašnjenje da je sve bio veliki nesporazum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene