Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajna istraga

Najprometnija europska zračna luka i nije tako sigurna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europsko istraživanje je otkrilo velike propuste u sigurnosnom sustavu zračne luke Frankfurt, najveće u Njemačkoj, gdje je oružje neprimijećeno prošlo kontrole putnika, izvijestilo je u nedjelju njemački list.

Loša obuka osoblja je glavni razlog tih propusta, prema tajnoj istrazi koja je vođena na inicijativu Europske unije, otkrio je tjednik Bild Am Sonntag.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Jedan od dva inspektora je uspio prenijeti oružje i opasne tvari kroz sigurnosne kontrole putnika, piše list. Izvješće EU upozorava na očiglednu nesposobnost osoba zaduženih za kontrolu da pravilno protumače snimke ručne prtljage koja prolazi kroz rendgen.

Skinuo se gol u zračnoj luci, propao kroz wc i čovjeku odgrizao uho

Glasnogovornik policije Christian Altenhofen je rekao da su trenutačne mjere poduzete radi sigurnosti putnika, piše Bild Am Sonntag. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene