Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obuzeo ga bijes

Otac usred sudnice opalio šakom ubojicu svoje trogodišnje kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je preminula od posljedica unutarnjeg krvarenja u glavi i želucu, a tužiteljstvo je tijekom suđenja iznijelo podatak da je imala preko 50 ozljeda.

Dwayne Smith izazvao je u petak u sudnici u Detroitu incident jer se naprosto nije mogao suzdržati kada je ugledao Clifforda Thomasa, ubojicu njegove trogodišnje kćeri.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Smith je Thomasa s leđa opalio šakom u glavu te je hitno izveden iz prostorije kako ne bi došlo do još veće nevolje.

Smithova kći Jamila je umrla u bolnici u rujnu 2014., a liječnici su ubrzo otkrili da njezina majka i Smithova bivša supruga, Jasmine Gordon, odnosno njezin dečko, Clifford Thomas, ne govore istinu.

Njih dvoje su liječnicima kazali da je malena udarila glavom u zid, međutim ubrzo je utvrđeno da je dijete bilo fizički zlostavljano.

'OVO TI JE POKLON OD RUSIJE!' Školarac šamara, tuče i vrijeđa imigrante

Tužiteljstvo je tijekom suđenja iznijelo podatak da je malena imala preko čak pedeset ozljeda, odnosno da je umrla od posljedica unutarnjeg krvarenja u glavi i želucu. S tim je ozljedama i u velikim bolovima živjela oko sedam dana prije nego što je izdahnula.

Gordon (25) je osuđena na zatvorsku kaznu od sedam do petnaest godina zbog ubojstva iz nehaja, odnosno na 14 do 25 godina zbog zlostavljanja prvog stupnja (obje će kazne služiti istodobno).

Thomas je, pak, osuđen na šest do petnaest godina zbog ubojstva iz nehaja, odnosno na godinu do dvije zbog opiranja uhićenju.

Pogledajte spomenuti incident u sudnici, ali i kako se sutkinja Shannon Holmes zgražala nad postupcima majke i njezinog dečka tijekom saslušanja u veljači. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene