Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos

SNIMKA IZ ZEMLJE HORORA Osveta na najbrutalniji način

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosad smo se zgražali nad barbarizmima džihadista Islamske države nad drugima, no ovaj put, jedna skupina pobunjenika, odlučila je ISIS-u vratiti istom mjerom.

Pobunjenička skupina Jaysh Al-Islam, napravila je propagandni video u kojem njihovi borci, obučeni u narančasta odijela, obavljaju smaknuće boraca Islamske države, koji su obučeni u crno. Morbidna ironija leži u tome, što je svijet više puta bio zgrožen videima smaknuća u kojima je uloga bila obratna - džihadisti u crnom ubijaju civile, novinare, zarobljenike, koji su obučeni u narančasta odijela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PUTIN SASUO SVIMA U LICE 'Islamsku državu financira 40 zemalja, među njima i članice G20' Slika nije dostupna Po prvi put RUSI UNIŠTILI POLOŽAJE ISIS-a OKO PALMIRE U posljednja 2 dana bombardirano 237 ciljeva

Desetak džihadista smaknuto je pred kamerama, točnije njih 13, a "Vojska islama", kako samu sebe naziva spomenuta teroristička skupina, spoj je oko 60 pobunjeničkih frakcija u Siriji i broji oko 25.000 boraca.

ZLO OPET NA VIDEU: Džihadisti izrešetali troje dužnosnika u 'drive-by' pucnjavi

"Allah nije napravio bolest, a da za nju nije napravio i lijek", rekao je prije smaknuća zapovjednik te skupine, dok džihadisti u okovima kleče ispred njihovih krvnika, prenosi Daily Mail. Donedavno, situacija je bila isključivo obratna.

Taj "propagandni" video, traje čak 19 minuta i u njemu su prikazana lica svih 13 džihadista, a prije smaknuća su dobili i posljednje piće. Smaknuti su hicem iz pumperice iz neposredne blizine u potiljak.

Foršpan tog videa možete pogledati OVDJE, a iako ne prikazuje smaknuće i nema prijevod, nije teško shvatiti da je riječ o osveti sirijskih pobunjenika za zločine ISIS-a.

U travnju 2015. godine, ista je skupina objavila i video njihove vlastite vojne parade, u kojoj je sudjelovalo 1700 vojnika, mnoštvo tenkova i specijalnih postrojbi iz njihovih vlastitih redova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene