Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna ponuda

Jesu li ovo najgori stanovi ponuđeni u najam?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako neki od stanova koji su se našli na listi svjetskih najgorih domova možda imaju potencijala, njihovi vlasnici nisu se potrudili pokazati ga pomoću fotografija.

Internetom kruži sve više fotografija šokantno loših stanova za iznajmljivanje koji se u većini slučajeva nalaze u Velikoj Britaniji i SAD-u. Mnogi završe na popisima svjetskih najgorih domova dostupnih za najam.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast

A na fotografiji jednog od najgorih čak se nalazi i svinja koja spava u kutu sobe. Ima i onih koji su stanarima u najam ponudili zidni ormar i to za 160 funti mjesečno, ili šator za jednu osobu smješten u dvorištu za 458 funti mjesečno.

'Od jeseni u Zagrebu kreće projekt najma državnih stanova'

Jedan od ponuđenih stanova posebno je praktičan jer u istoj prostoriju su tuš kabina, wc školjka i štednjak.

I dok neki od ponuđenih stanova možda i imaju potencijala njihovi vlasnici sigurno se nisu potrudili pokazati ga na fotografijama koje su objavili.

Više fotografija pogledajte OVDJE, a ako ste i sami u potrazi za stanom naletjeli na neki sličan primjerak javite nam se na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene