Obavijesti Video Pretražite Navigacija
All inclusive

Platili 15 tisuća kuna, a dobili godišnji iz pakla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebali su provesti godišnji iz snova, no jedva su čekali da se vrate kući.

Britanska obitelj tvrdi da je u hotelu s četiri zvjezdice u španjolskoj Almeriji proživjela pravi odmor iz pakla. Alan O'Rourke je rezervirao sedam dana u hotelu Cabogatamar u Almeriji za 15 tisuća kuna. Usluga - all inclusive.

No, prvi problemi počeli su već po dolasku kada se krenuo tuširati.
'Pustio sam vodu, a u kupaonici su počele padati pločice sa zidova. Doslovce sam ispuzao iz kupaonice', ispričao je Alan a prenosi Mirror.

Obitelj tvrdi i da im klima nije radila, a poslužene su im sirove kobasice.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

Najviše dana godišnjih odmora imaju...

'Mislili smo da smo jeftino prošli jer smo ljetovanje rezervirali godinu dana unaprijed i svaki tjedan plaćamo rate. Soba je trebala biti luksuzna, vani je bilo gotovo 40 stupnjeva, a klima nije radila. Nisu nam dali da preselimo u drugu sobu. Svaki dan je dolazio majstor koji ju je trebao popraviti, ali nikad nije', ispričala je obitelj koja je na kraju jedva čekala da se iz Španjolske, gdje su trebali provesti godišnji odmor iz snova za koji su radili cijelu godinu, vrate - kući.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene