Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv je bila ljubav?

Novo krvoproliće u Njemačkoj: Tražitelj azila iz Sirije (21) mačetom ubio trudnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Sirijac već je od ranije bio poznat policiji kao nasilnik.

Njemački mediji objavili su da je u nedjelju poslijepodne došlo do nove tragedije, međutim zasad se čini da nije riječ o terorizmu. Sirijac (21), koji je u Njemačku stigao prije pola godine i koji je u toj državi tražio azil, ubio je u Reutlingenu pomoću mačete trudnu ženu, a još je dvije osobe ozlijedio.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Ilustracija Donijeli odluku nakon istrage Njemačka nastavlja suradnju s UNRWA-om: Nema dokaza da su u njihovim redovima bili teroristi

Ubijena žena je bila djelatnica u turskom restoranu, a Stuttgarter Zeitung donosi da je bila Poljakinja i da je ubojica u nju bio zaljubljen. Policija takve navode još nije potvrdila.

Napadača je nedugo nakon ubojstva policija uhitila, a Reuters prenosi da je mladi Sirijac bio već od ranije poznat kao nasilnik. 

Novinari lista Bild su u međuvremenu došli do izjave jednog svjedoka, koji je otkrio da je napadač djelovao potpuno pomahnitalo.

Mačetom je mahao čak i u blizini policijskog automobila, a pregazio ga je vozač BMW-a, koji je po svemu sudeći to učinio namjerno kako bi spasio ostale prolaznike, naveo je svjedok. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene