Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Važno pitanje'

Novi uspjeh Stephena Hawkinga: Utješio fanove One Directiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski fizičar i kozmolog Stephen Hawking utješio je fanove boy benda One Direction, koji nikako da prežale odlazak pjevača Zayna Malika iz grupe.

Fanovima slomljenih srdaca savjetovao je da prate teorijsku fiziku jer bi, kako je kazao, Malik mogao i dalje biti s bendom u drugom svemiru.

Pročitajte i ovo Ilustracija nevrijeme u Sydneyju Udario ih grom: Četiri osobe pronađene bez svijesti, prevezli ih u bolnicu Stotine pobornika Palestine marširale ulicama Sydneyja Rat na Bliskom istoku VIDEO Stotine marširale na operu u Sydneyju: Gađali zgradu bakljama, mahali palestinskim zastavama

Slavni fizičar putem holograma je sudjelovao na jednom skupu u sydneyskoj operi i odgovarao na pitanja o svom životu i radu. U jednom trenutku prekinut je pitanjem o sudbini One Directiona.

"Konačno jedno pitanje o nečem stvarno važnom", rekao je Hawking i izazvao grohotan smijeh publike.

Slavni fizičar je zabrinut: 'Ljudska bića nastavljaju biti glupo agresivna'

"Moj savjet bilo kojoj neutješnoj djevojčici je da obrati pažnju na proučavanje teorijske fizike jer će jednog dana možda biti dokaza o tomu da postoji nekoliko svemira", odgovorio je Hawking.

"Nije nemoguće da negdje izvan našeg svemira postoji još jedan i da je u tom svemiru Zayn i dalje član One Directiona", rekao je proslavljeni autor "Kratke povijesti vremena" koji već pola stoljeća, suprotno svim prognozama, živi s amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Malik je prošli mjesec, nakon pet godina uzastopnih turneja, napustio bend objasnivši da želi živjeti normalnim životom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene