Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ubojstvo na plaži

Bračni par brutalno ubijen u poznatom ljetovalištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojstvo podsjeća na dvostruko ubojstvo u listopadu 2008. Tada je ubijen stariji švedski par. Njihova izmrcvarena tijela pronađena su u njihovoj vili.

Stariji njemački bračni par pronađen je u subotu ubijen na plaži blizu vlastite kuće na južnokaripskome otoku Tobagu, objavila je policija u nedjelju.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Na tijelima 74-godišnjega Conrada Kealea i njegove 71-godišnje žene Bridgette Keale ima znakova nasilja, kaže policija.

U televizijskome prilogu objavljeno je da na tijelima ima rezova. Policija je objavila da je taj par redovito dolazio na taj turistički otok u sklopu Trinidada i Tobaga, a ovaj su put stigli 25. listopada. Odsjeli su u svojoj kući u Bacoletu na jugozapadnoj obali.

Posljednji su put viđeni živi u petak navečer. Policija je objavila da je vrtlar stigao k njima u subotu ujutro i nije ih našao pa ih je otišao potražiti na obližnju plažu. Ondje je našao tijelo Bridgette Keale, a policija je zatim na istoj plaži našla i drugo tijelo.

Razglednici od Trinidada i Tobaga do Dubrovnika trebalo 11 godina!

Reuters piše kako to ubojstvo podsjeća na dvostruko ubojstvo u listopadu 2008. Tada je ubijen stariji švedski par: 73-godišnji Ake Olsson i njegova 62-godišnja pratilja Anna Sundsval. Njihova izmrcvarena tijela pronađena su u njihovoj vili.

Tobago ima oko šezdeset tisuća stanovnika, a popularno je odredište europskih turista, osobito Nijemaca i Britanaca. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene