Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Grozno

ORGANIZIRALE 'FIGHT CLUB' U VRTIĆU Tete tjerale djecu da se mlate i sve snimale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnost je ostala šokirana nakon što je policija uhitila dvije odgajateljice u vrtiću i obzanila da su djecu tjerale da se međusobno tuku u takozvanom "Klubu boraca" (Fight Club, popularni film) te istu tučnjavu snimale i dijelile s prijateljima putem Snapchata.

Erica Kenny (22) i Chanese White (28) kazneno su prijavljene za više instanci zlostavljanja djece i dovođenja u opasnost maloljetnika. Te dvije odgajateljice iz vrtića Lightbridge Academy u New Jerseyju organizirale su masovne tučnjave u vrtiću i sve snimale mobitelima.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u SAD-u - 1 spašavanja u tijeku Biden u Louisiani vidio posljedice uragana, broj poginulih popeo se na 46: "Znam da ste ogorčeni, ovo je nevjerojatno" Krvavi događaj u New Jerseyu (Foto: AFP, arhiva) Jedan ubijen, jedan u pritvoru "Svi su trčali, nastala je panika": Dvojica napadača pucala po posjetiteljima festivala u New Jerseyju, 20 ozlijeđenih

Policija navodi kako su se takvi incidenti dogodili najmanje jednom u kolovozu, a na mobitelu Kenny pronađena je snimka tog događaja, na kojoj ona citira rečenice iz navedenog popularnog filma "Klub boraca", prenosi New York Daily News.

Talačka kriza u dječjem vrtiću: Muškarac s nožem uzeo dijete za taoca

U tučnjavi je sudjelovalo najmanje desetak djece u dobi između 4 i 6 godina. Na snimkama se može vidjeti kako se djeca naguravaju i pokušavaju jedno drugo udarati šakama, no policija tvrdi da na svu sreću niti jedno dijete nije teže ozlijeđeno u svemu tome.

Vrtić se ogradio od incidenta priopćenjem da su "šokirani i ožalošćeni tim izoliranim incidentom". Ostaje nerazjašnjeno koliko dugo su dvije odgajateljice radile u vrtiću, kao i s koliko djece su radile.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene